fbpx

Bestelling Tracken

Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 7-15 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Door deze directe vorm van verzending kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten tegen een lagere prijs kunnen aanbieden.

Het kan gebeuren dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Track & Trace
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace-informatie (de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail) beschikbaar via: https://www.17track.net/nl. Vink het vierkantje naast “Vertalen: Nederlands” aan om de informatie naar het Nederlands te vertalen.

De Track & Trace-informatie voor jouw bestelling kun je ook direct inzien door op de 17track.net-link in de door jou ontvangen e-mail te klikken.

Voor België kan ook de website van bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Let op: het duurt een aantal dagen, nadat je bestelling verstuurd is, voordat de Track & Trace-informatie beschikbaar is.